Domov > INDIVIDUALNI TEČAJI >

Prebujanje Boginje

INDIVIDUALNI PROGRAM: 16 ur

V tem letu se vas je oglasilo ogromno, ki ste spraševale o ženski energiji, o odnosih, o razumevanju naše medosebne dinamike, partnerstvih in načinih, da bi lahko zaključili svoje ponavljajoče se vzorce v partnerskih odnosih in v življenju na sploh. 


ZA VSE ŽENSKE, KI IŠČETE SVOJO POT! 

Tečaj bo potekal v okviru 44ih ur programa, kjer bo celotna dinamika zelo praktično-izkustveno orientirana. Tečaj je namenjen ženskam, ki si resnično želijo zaključiti nezdrave in ponavljajoče vzorce, odkriti svojo notranjo moč in resnično spremeniti svoje življenje. Naše zunanje življenje je odvisno od našega notranjega sveta in nivoja našega razumevanja. Neznanje preprosto pomeni, da bomo v življenju vstopali v situacije, ki nam bodo prinesle lekcije in izzive. Če pa se na življenje pripravimo tako, da si pridobimo znanje in razumevanje, bomo vstopali v situacije, ki nas bodo podpirale na poti našega življenjskega poslanstva. Vsi si torej želimo biti srečni in izpolnjeni, ter imeti radostno življenje. Sreča je v resnici znanje in v okviru tega tečaja bomo pridobili vsa potrebna znanja, kako zaživeti v modernem času na način, da živimo iz svoje ženske esence.

7 korakov prebujene Boginje 

Ta tečaj je oblikovan v sedmih ključnih korakih, ki si vsebinsko sledijo. Vsak izmed korakov predstavlja vsebinsko področje, za katerega je nujno, da ga ženske v današnjem svetu ne le razumemo, temveč tudi osvojimo. Podale se bomo na pot intenzivne preobrazbe naše notranjosti, vzporedno pa tudi naših zunanjih življenj. Ta tečaj bo prinesel izjemno spremembo v vaša življenja! Ste pripravljene? :) Ne glede na to kakšno je vaše življenje in kakšne obveznosti imate, bo to resnično izjemen tečaj, ki vam bo dal jasne smernice za vaše celotno življenje. Spoznale boste, kje se skriva vaša resnična moč, kako postavljati meje v življenju, kako izbirati prave ljudi, kako delovati tako, da niste izčrpane in še in še ... Resnično ogromno obsežnih vsebin namenjenih vsem ženskam; samskim, poročenim, ločenim, mamicam, zrelejšim ženskam pa tudi tistim, ki svoje odraslo življenje šele začenjate! 

Iskreno se veselim, da bom lahko z vami podelila svoje izkušnje in znanje :) 

1. korak - OBČUTEK VARNOSTI V ŽENSKI
V današnjem svetu hitrega tempa se ženske velikokrat odrečemo delu svoje moč in notranjega vedenja preprosto zaradi svoje varnosti. Naj bo to materialna, finančna ali pa preprosto fizična varnost, pojem 'varnosti' nam lahko pomeni ogromno. Tako smo bile naučene, tako so nas vzgojili. Kaj pa če smo prav zaradi teh prepričanj izgubile svojo divjo naravo, svojo pravo moč? Ogromno žensk je ujetih v različne situacije, kjer pravzaprav ne vidijo izhoda. Mnoge ženske hodijo v službe, ki jih ne izpolnjujejo, spet druge ostajajo v partnerstvih zaradi fizične in materialne varnosti. Kaj pa če bi bilo lahko drugače? Takrat, ko se ženska poda na globoko zdravljenje svoje notranjosti, odkrije svojo divjo naravo. Divja narava ženske je njena intuitivna in duhovna narava. Poveže jo z modrostjo stvarstva in ji pokaže pot tam, kjer je ženska prej ni videla. Ta modul je tako namenjen preboju na področju vsakdanjega življenja. Spoznale bomo, kaj je RESNIČNA VARNOST, kje jo najdemo in kako lahko živimo življenje, ki nas resnično izpolnjuje. Obdobje žrtvovanja žensk je resnično minilo. Sedaj je naš namen, da s sočutjem in ljubeznijo postavimo nove temelje zase, za svoje družine in svoje otroke. Vsaka ženska je sposobna ustvariti življenjsko VARNOST na način, da podpira njen resnični jaz, kajti le takrat lahko ljubeče deluje in žari svojo ženskost v svoji okolici. 

 

2. korak - OBČUTEK PRIPADNOSTI V ŽENSKI

Ženske smo bile naučene, da moramo pripadati; naj bo to staršem in družini, sistemu, skupnosti ali partnerju. Naučene smo bile, da je naša resnična vrednost v tem, da nekomu ali nečemu pripadamo. Ko delamo dobro in smo  'pridne', smo nečesa vredne. Zaradi občutka PRIPADNOSTI ženske same sebe postavljamo v nezavidljive položaje. S tem, ko nekomu ali nečemu pripadamo, temu dajemo našo življenjsko energijo. Ko se naučimo, da je resnična varnost znotraj nas in da takrat, ko sledimo svoji notranji resnici, nas vesolje vedno čudežno podpre, spoznamo da resnično lahko najprej pripadamo LE SEBI. Preden razvijamo odnose in pripadnost z drugimi ljudmi in skupinami, moramo imeti jasno razvit odnos s seboj. V okviru tega modula se bomo tako spoznavale z osnovnimi koraki gradnje zdravega odnosa s seboj, ter z jasnim postavljanjem mej. Da bi ženska imela sebe, se mora naučiti reči NE. Ženske, ki ne znajo postavljati mej, ki mislijo, da se njihova vrednost zrcali čez njihove partnerje, otroke in podobno, plačajo ceno. Velikokrat je cena, ki jo ženska plača, ko zanika sebe, prav na nivoju fizičnega zdravja in vitalnost. V okviru tega modula bomo tako zaključile vse oblike nezdrave pripadnosti. Naučile se bomo vse o zdravih mejah in odnosu s seboj. Spoznavale bomo zakonitosti primarnega okolja, dinamike s starši in ozavestile vse naše pretekle odnose, ter na novo postavile svojo življenjsko energijo. 

3. korak - INDIVIDUALNOST ŽENSKE  IN OSEBNOSTNA MOČ

Vsaka ženska je svoj svet, je svoje vesolje. Ženske se izjemno razlikujemo in v moderni družbi, ki nam je vsilila določene stereotipe 'ženskosti' so se mnoge ženske izgubile. Na vsakem koraku so nam vsiljeni ideali o popolni ženski, po drugi strani, nihče nas ni poučil o našem notranjem svetu. Zaradi tega smo ženske izgubile stik s seboj in svojo resnično naravo. Postale smo nekaj drugega, žrtovale smo svojo osebnost. Mnogo žensk trpi za občutkom, da niso dovolj dobre, dovolj lepe, dovolj pametne. Mnogo žensk ne zaupa sebi, živi v kroničnem pomanjkanju samozavesti in nenehno išče potrditve zunanjega sveta. Za potrditve smo ženske včasih pripravljene storiti ogromno, prestopiti zdrave meje in vstopiti v polje bolečih življenjskih izkušenj. Tako kot se cenimo same, tako nas bo cenil ves svet in z nami tudi tako ravnal. V tem modulu se bomo tako poučile o tem kako razviti resnično zdravo samopodobo in ponovno zaupati vase. Vse to nima nič opraviti z našo zunanjostjo , ima pa ogromno opraviti z našo notranjostjo. Samozavest in pozitivna samopodoba sta ključa, ki odpirata vrata zdravim in srečnim življenjskih izkušnjam. 

4. korak - ČUSTVENA ENERGIJA ŽENSKE

Ženske smo izjemno čustvena bitja, imamo ogromno čustvene energije, ki pravzaprav velikokrat vrti kolesje našega življenja. Čustvena energija ženske je njena lepota in njena posebnost. Ogromno žensk pa trpi za čustvenim neravnovesjem, predvsem zaradi ran iz preteklosti ter neznanja, kako v modernem svetu tako hitrega tempa živeti v skladu s svojo žensko energijo. Živimo v svetu, ki se sicer spreminja, a vseeno je zaenkrat še pod vladavino bolj moškega principa. To pomeni, da je um bolj cenjen kot srce, da so dosežki bolj pomembi kot trud, ki smo ga vložili. Neravnovesje čustvene energije se kaže tudi v tem, da velikokrat preveč dajemo in nimamo meje, sprejemati pa ne znamo. Mnogo žensk, ki se v življenju nenehno razdaja, nič pa nimajo zase, so pravzarpav ženske, ki še niso osvojile principa sprejemanja. Hkrati je mnogo žensk, ki so se že v rani mladosti odpovedale svoji ženski energiji, saj so spoznale, da je veliko lažje živeti v moški energiji. Moška energija je bolj fizična, analitična, je logična in usmerjena k ciljem in tako je mnogo žensk prevzelo sebi ne tako zelo naraven princip. V življenju vsakega izmed nas gre za to, da uravnovesimo oba principa, saj sta oba principa pomembna. Tako bomo v tem modulu raziskovale svojo čustveno naravo, pregledale vso svojo preteklost in spoznale kako uravnovesiti čustva in um. Izjemno intenziven in poglobljen modul, ki bo spremenil dinamiko v mnogih situacijah vašega življenja! 

5. korak - ŽENSKA KOMUNIKACIJA

Mnogo žensk se je naučilo izražati tisto, za kar vedo, da bo sprejeto, Ženske izberejo poklice, ki bodo sprejeti. Izgovarjajo in zapisujejo besede, ki jim bodo omogočile določeno varnost. Mnogo žensk se izogiba soočenjem vseh vrst. Spet druge ženske imajo v sebi toliko nakopičene jeze, da doživljajo pogoste čustvene in verbalne izbruhe, ki lahko letijo na njihove partnerje, otroke, sodelavce ipd. Ženska ima izjemno moč, ko uskladi svoje srce, svojo intuitivno naravo in svoj um, da poda drugačno, višjo perspektivo v vsaki situaciji. S svojimi besedami, če so izrečene iz tistega resničnega dela srca (in ne ranjenih čustev!) ženske lahko ozdravimo svet. Ogromno nalogo nosimo v teh časih planetarnega prebujanja, kjer se moška in ženska energija ponovno povezujeta. Ženska energija se mora začeti izražati preko modrosti, preko jasnosti in razumevanja. Ko se naučimo komunicirati iz svojega resničnega jaza, lahko ozdravimo karkoli. Zato torej se bomo v tem modulu učile o resnični komunikaciji ter o tem, kako lahko v katerikoli situaciji s pomočjo pravilne ženske komunikacije podpremo tako sebe kot tudi svet okoli sebe in s svojimi potezami vedno ustvarjamo širše dobro. 

6. korak - ŽENSKA ENERGIJA &  INTUICIJA

Sposobnost ženske, da jasno razloči med iluzijami in resnico v situacijah, je ključnega pomena. Intuicija ni le vpogled v prihodnost, je veliko, veliko več. Ženske velikokrat zaradi svojega občutka, da nismo varne, da moramo nenehno nekomu pripadati ipd, izgubimo stik s svojo intuicijo. Odpovemo se svojemu notranjemu vedenju zavoljo določenih občutkov potrditev, ki nam jih lahko zunanji svet ponudi. Tako bomo v tem modulu prebujale našo intuicijo. Spoznavale bomo, na kakšne vse načine smo izgubile stik s svojo intuitivno naravo, nato pa  jo bomo s pomočjo različnih pristopov aktivirale. Hkrati bomo spoznale kako lahko živimo v skladu z intuicijo čisto v vseh situacijah našega vsakdanjega življenja. Ko si dovolimo uporabljati svoj naravi dar intuicije, naše življenje kar naenkrat ubere tisto pravo pot. 

7. korak - ŽENSKA MODROST & DUHOVNA INTUICIJA

Resnična intuicija je duhovna intuicija, ta pa nas povezuje z višjimi koncepti bivanja in razumevanja. Tako je čas, da se ženske odpremo višjim ravnem intuicije ter na življenje začnemo gledati iz višje, duhovne perspektive. Prav vse v tem svetu ima svoj duhovni namen. Vse se v ta svet rodi s svojim namenom, potuje po namenjeni poti, ter zapusti to raven bivanja ob pravem trenutku. Življenje vodijo zakoni, ki so našim očem nevidni, a hkrati vrtijo kolesje vsega. Ko ženske razumemo to višjo raven, se odpremo globji modrosti. S pomočjo te globje modrosti lahko vodimo svoja življenja, hkrati pa pomagamo tudi drugim. Naučili so nas, da moramo živeti po določenih pravilih. Povedali so nam, kje je naše mesto v tem svetu. Kaj pa, če je vsemu temu drugače? Kaj pa, če življenje resnično ponuja neskončne možnosti? Kaj pa, če v življenju lahko resnično dosežemo karkoli si želimo? Morda pa nam je bilo namenjeno v življenju več, kot morda živimo? Skupaj bomo pogledale na duhovno raven svoje biti in spoznale našo individualno duhovno naravo. Spoznale bomo, kje se skriva naša resnična življenjska moč.

Program je namenjen vsem, ki:

 • iščete svojo notranjo moč, moč duhovnega bojevnika svetlobe
 • bi radi stopili v stik z notranjo močjo Boginje, njeno modrostjo in njenim šepetom
 • bi želeli spoznati, kaj pravzaprav pomeni 'ljubiti sebe' in se brezpogojno sprejeti
 • želite pustiti za sabo bremena prednikov in se duhovno popolnoma osvoboditi
 • si želite duhovno navdihnjenega, a hkrati zelo praktično izpolnjujočega življenja
 • iščete ravnovesje v odnosih, v službi, v družini in v vseh vlogah vašega življenja
 • iščete globlje razumevanje vašega namena, vaše poti in bi želeli začutiti stik z vašo dušo
 • si želite ustvariti srečne odnose, pritegniti v svoje življenje ljubezen in iskrivost
 • želite postati čarobni ustvarjalec vaše resničnosti
 • ste pripravljeni sprejeti povsem nov pogled na Resničnost


Vsebinski pregled programa

 • boginja kot univerzalni princip; kabalistični princip gledanja na naravo Kreacije, razumevanje vesoljnih sil kreacije in naše vloge v tej veliki igri
 • boginja na individualni ravni; razvoj boginje kot osnovnega arhetipa, razvojne faze boginje vse do zrele boginje
 • obrazi boginje skozi čas in kulturo (kako različne kulture vidijo obraz boginje, kakšna je bila njena vloga)
 • vpliv različnih boginj na psiho moderne ženske
 • iniciacije boginj in uranovešanje energij različnih Boginj 
 • moč grških boginj v psihi zahodne ženske
 • moč mitov boginj in podzavest
 • kako do samouresničitve preko razvoja lastne ženske energije
 • mogočni obredi boginje, namenjeni zdravljenju ženske notranje energije
 • boginja v kabalističnem drevesu življenja
 • boginja v sveti geometriji
 • duhovno prebujanje in razvoj duhovnih darov preko boginje
 • igra božanske moške in ženske energije na univerzalni in individualni ravni
 • notranji ples moške in ženske energije
 • pot ravnovesja in ljubezni preko uravnovešanja moške in ženske energije
 • šamanizem kot pot odkrivanja svoje lastne celovitosti
 • notranja poroka in svetost le-te (hieros gamos)
 • energija kundalini in starodavne prakse prebujanja življenjske energije

Tekom programa bomo raziskovali vse obraze boginje in opazovali, kako se le-te odražajo pri nas samih. Spoznali bomo tako vse sončne kot senčne aspekte in preko tega razumevanja pridobili odgovore, kako spremeniti svoje življenje. Hkrati bo to potovanje, na katerem se bo zgodila izjemna prenova notranje ženske energije, izjemne notranje spremembe. Po tem programu boste popolnoma drugače razumeli žensko energijo, njeno vlogo in njen namen. Drug pogled pa boste pridobili tudi na vlogo moške energije in njeno pot v božanskost. V drugi luči boste videli tako sebe kot tudi vse druge ljudi okoli vas. Spoznale boste tudi, kako do resnične ljubezni in izpolnjenosti, najprej v odnosu do sebe, nato pa tudi v vseh ostalih odnosih. Vsekakor najmočnejši tečaj resničnega osebnostnega in duhovnega prebujenja.

Planetarno prebujanje boginje 

Obdobje, v katerem se nahajamo, je obdobje velike planetarne transformacije. Naš planet je od padca zavesti, ki se je zgodil dolgo nazaj (padec Lemurije in Atlantide), živel v neravnovesju in močni polarnosti. Ustvarilo se je mnogo popačenih prepričanj in verovanj, mnogo popačenih pravil in dogem, katerim so množice slepo sledile. Popačena prepričanja so ustvarila izjemno neravnovesje, rodil se je svet iluzij. Božanska ženska in božanska moška energija, ki sta pravzaprav osnovni sili oz. gradnika vsega, kar je, sta popolnoma izstopili iz ravnovesja. Božanska ženska energija je doživela izjemen padec, iz sveta so bile izrinjene intuicija, notranja modrost, čutnost in resnična duhovna resnica. V ospredje je stopila moška energija, vendar ne v svoji božanskosti, temveč v svojem senčnem aspektu. Sčasoma se je oblikoval trden, materialističen svet, ki ni dovoljeval ravnovesja in svetlobe. Rodil se je svet pravil in popolne mentalne rigidnosti. Tako je v svoj senčni aspekt vstopila tudi ženska božanska energija in vse, kar je bilo ženskega v tem svetu, se je nehalo izražati v svoji lepoti, mogočnosti in modrosti, temveč se je začelo kazati kot vloga žrtve, pasivnosti in globoke ranjenosti. Ljudje smo to dogajanje na naši lastni individualni ravni ponotranjili, in smo, namesto da bi v lastnih življenjih živeli velike mitske zgodbe v vsej njihovi mogočnosti in preko teh zgodb dostopali do svojih podedovanih božanskih darov, začeli poustvarjati kolektivno energijo in naredili velik korak stran od svoje resnične, božansko podedovane narave.

Ob rojstvu v novo resničnost ponovno odkrivamo svojo pravo naravo, predvsem pa svojo pravo smer tako na globalni kot na individualni ravni. Obračamo se nazaj k sebi, saj nam nič več zunanjega ne more ponuditi tistega, kar v resnici iščemo. Vsi težimo k duhovnemu prebujenju, drugačnemu in srečnemu življenju ter vsemu tistemu, kar v srcu čutimo, da je resnica. Vendar pa obstaja zaporedje stopnic oz. korakov, ki jih moramo narediti, če si resnično želimo osvoboditve od starega in vstopa v novo resničnost. Gre za popolno osebnostno in duhovno prenovo našega bitja, od najvišjih do celične ravni. 

VEČ O PROGRAMU

Ta izjemno intenziven program je namenjen vsem, ki si želite ozdraviti svoje bitje in postati eno s svojo dušo. Namenjen je ženskam, ki so izgubile svojo moč, svojo resnično naravo in svojo globino. Namenjen je mamam, ženam, prijateljicam in vsem, ki čutite, da je vaše življenje lahko v resnici veliko več. Ta program je namenjen tudi moškim, ki iščete izgubljene aspekte svoje osebnosti. To je program, ki je nastal kot darilo vsem nam, da lahko različne pozabljene in ranjene dele svoje osebnosti ponovno združimo v celoto in tako odkrijemo našo pravo nalogo, ki jo imamo v tem življenju. Vsekakor je to program, ki bo spremenil marsikaj, kar ste verjeli o sebi in svetu. Ponudil vam bo 12 korakov k lastni celovitosti in 12 korakov k ustvarjanju Nove Resničnosti v lastnem življenju.

PRIJAVE & INFORMACIJE

Prispevek: 700 eur (plačljivo v večih obrokih)

Rezervacije: Teja@Intuicija.si