Domov > INDIVIDUALNI TEČAJI >

Individualni tečaji s Tejo Melinc

Tekom let ste mnogi pisali z željo, da bi se udeležili posameznega tečaja, vendar ste želeli individualni pristop. Takrat žal čas tega ni dopuščal, sedaj pa sem se odločila, da omejenemu številu posameznikov ponudim resnično izjemno priložnost individualnih tečajev preko Skypa. Kljub temu, da ste mnogi navajeni na pristop v živo, pa je tehnologija Skypa in podobnih spletnih programov resnično preprosta za uporabo, hkrati pa omogoča popolnoma oseben pristop, kot da bi sedeli v isti sobi :))) Vse kar potrebujete za udeležbo na teh izjemnih individualih tečajih je računalnik, tablico ali pametni telefon, nato prenesete brezplačni program Skype iz spletne strani www.Skype.com, ustvarite svoje uporabniško ime in geslo in 'voila', smo že na linij! Po svetu se Skype in podobne tehnologije uporabljajo za vse možne oblike sestankov, hkrati pa nam te čudovite moderne tehnologije omogočajo, da fizična razdalja praktično ne pomeni dosti! :) Srčno vabim vse, ki začutite, da se v vas nekaj prebudi ob branju spodnjih vrstic, da se mi javite in rezervirate svoj termin :)

Kateri tečaji so na voljo?

Tečaj Angelske Intuicije™ 

Pridobitev certifikata Intuitivnega svetovalca, Šole Intuicija™ 
Individualni program traja 22 ur, prispevek je 888 eur, plačljivo v šestih obrokih - 6 x 148 eur.

Več o programu Angelska Intuicija >>>

Program namenjen vsem, ki bi želeli bolje slišati glas angelov, vodnikov in vaše intuicije. Namenjen je vsem, ki bi radi razvili sposobnost jasnega in direktnega prenašanja angelskih sporočil vašim bližnjim, pa tudi tistim, ki bi to znanje želeli uporabljati na profesionalni ravni, kot angelski intuitivni svetovalci! Preko tega tečaja boste razvili sposobnost svoje intucije do te mere, da boste postali resnični 'prinašalec sporočil duhovnega sveta'. Večkrat boste presenečeni sami nad seboj in svojo sposobnostjo prenašanja zelo natančnih in konkretnih uvidov! Spoznali boste, da so naši angeli in vodniki vedno ob nas, le prisluhniti jim moramo! Tečaj namenjen za resnične 'lightworkerje' oz. delavce luči Nove Dobe! 

V okviru tečaja boste prejeli tudi različne meditacije, skripto in knjigo Priročnik za delo z orakeljskimi karatmi. 

Prijave: teja@intuicija.si

 

Tečaj Zdravljenje in prebujanje ŽENSKE ENERGIJE - Boginje

Iindividualni program traja 16 ur, prispevek je 700 eur, plačljivo v štirih  ali več obrokih; 175 eur x 4 , 140 eur x 5, 116 eur x 6.

Več o programu Zdravljenje in prebujanje ŽENSKE ENERGIJE - boginje >>>

Tečaj ja namenjen ŽENSKAM, ki iščejo svojo žensko esenco! V modernem času ženske izgubljamo svojo moč na mnoge načine. Kolesje hitrega tempa je mnoge povozilo in poleg tega, da opravljamo nešteto stvari dnevno,smo resnično super mame /sodelavke /partnerke /skrbnice /prijateljice/ipd., večkrat pozabimo nase in na koncu dneva brez pravega občutka do sebe, dobesedno kolapsiramo v posteljo. Dejstvo je, da je naše življenje lahko resnično drugačno. Ženska energija ima mnogo aspektov. Ko te aspekte poznamo in razumemo, jih lahko vnesemo v svoje življenje. Takrat postanemo veliko srečnješe mame, partnerke, delavke, prijateljice in kar je najbolj pomembno, resnično postanemo utelešenje božanske ženske energije. Da, prav v vsaki ženski kot v vsakem moškem se skriva tisto resnično Božansko. S pomočjo različnih tehnik bomo prebudili vse aspekte vaše ženskosti in skupaj ustvarili življenje, ki ste si ga od nekdaj želele živeti. Dejstvo je, da je v življenju na voljo dovolj časa, da ste lahko srečne! Ne glede na to s čemer se ta trenutek soočate v svojem življenju, je vaša ženska energija tisto, za kar bi najprej morale poskrbeti. Dejstvo je, da ko ženska najde in neguje sebe, s tem avtomatično neguje vse okoli sebe. Takrat inkarnira božansko žensko esenco in v svet okoli sebe žari posebno energijo. In svet ji vrača na mnoge načine ...

V okviru tečaja boste prejeli tudi skripto in meditacije, ki bodo podprle vaše potovanje k celoviti ženski energijii :)

Prijave: teja@intuicija.si

Tečaj Sveta Kozmična Abeceda 

Pridobitev certifkata Intuitivne divinacije, Šole Intuicija™  

Individualni program traja 20 ur, prispevek je 800 eur, plačljivo v štirih ali več obrokih; 200 eur x 4, 160 eur x 5, 133 eur x 6.

Več o programu Svete kozmične abecede >>>

Tečaj Sveta Kozmična Abeceda je resnično unikaten tečaj, namenjen vsem, ki bi se radi poučili o različnih orodjih divinacije. Orodja divinacije so preprosto načini, tehnike in pristopi, s pomočjo katerih lahko komuniciramo z Božanskim. Najrazličnejše kulture so že od nekdaj težile k stiku z Božanskim in tako so se razvili najrazličnejši pristopi in načini komunikacije z Božanskim. Ta tečaj ja tako namenjen vsem, ki bi želeli svojo sposobnost komunikacije z Božanskim okrepiti, hkrati pa razširiti svoje o načinih komunikacije. Z Božanskim lahko komuniciramo preprosto preko intuicije, kjer se zanašamo le na lastno sposobnost uvidov, ali pa uporabljamo za komunikacijo različna orodja divinacije kot so npr.: orakeljske karte, rune, numerologija, astrologija, šamanske tehnike komunikacije z božanskim, modrost 5ih elementov, delo s simboli, sveto geometrijo ipd ... Obstaja mnogo načinov in v okviru tega tečaja se bomo posvetili ne le razumevanju, temveč tudi praktični uporabi različnih orodij divinacije. Vsekakor zelo zanimiv in poglobljen tečaj, ki vas bo vsekakor premaknil nekaj stopnic višje v vašem razumevanju vesoljnega šepeta!

V okviru tečaja boste prejeli tudi poglobljeno skripto in vaje za delo z različnimi orodji divinacije! :)

Prijave: teja@intuicija.si
 

Tečaj ARHETIPI NOVE DOBE 1, 2 in 3 stopnja 

Pridobitev certifikata Arhetipskega svetovalca™ , Šole Intuicija ™ 

Posamezna stopnja traja 24 ur, prispevek je 880 eur na posamezno stopnjo, možnost plačila posamezne stopnje v štirih ali več obrokih; 220 eur x 4, 176 eur x 5, 146 eur x 6.

Več o programu Arhetipov nove dobe >>>

Arhetipi Nove Dobe je tečaj namenjen vsem, ki si želite resnične življenjske preobrazbe. Na svetu obstaja mnogo načinov in tehnik, ki vodijo v osebnostno spremembo, sama pa sem spoznala po večih letih intenzivnega dela z ljudmi, da so prav arhetipi tisti odgovor, ki sem ga tako dolgo čakala! S pomočjo arhetipov je namreč proces osebnostne preobrazbe zelo intenziven, poglobljen in skorajda bi si upala trditi, da zagotavlja uspeh. Koncept arhetipov je najprej predstavil Plato, nato pa ga je kasneje Jung prensel na področje razumevanja človeške psihe in delovanja. Beseda 'arhetipi' predstavlja najrazličnejše načine obnašanja in delovanja. Vsi ljudje živimo po določenih arhetipskih vzorcih in ko se naučimo te vzorce preučevati in opaziti v svojem življenu, lahko resnično razumemo zgodbe, ki jih živimo. Če razumemo arhetipsko raven naših življenj, razumemo zakulisje naših življenj in lahko resnično razvozlamo ZAKAJ se nam določene stvari DOGAJAJO. To je tečaj, kjer boste popeljani čez globoko osebnostno preobrazbo, hkrati pa se boste usposobljali kot duhovni svetovalci drugim. Čudovit tečaj, ki prinaša resnično transformacijo! 

V okviru tečaja boste prejeli arhetipske karte, meditacije in poglobljeno skripto z vajami :)

Prijave: teja@intuicija.si

Tečaj ANGELSKE ŠOLE™ 

Pridobitev certifikata Angelskega intuitivnega terapevta™ , Šole Intuicija™  

Program traja 20 ur, prispevek je 800 eur, možnost plačila v štirih ali več obrokih; 200 eur x 4, 160 eur x 5, 133 eur x 6.

Več o programu Angelske šole >>>

Angelska Šola je čudovit program namenjen vsem, ki bi želeli vstopiti v globji stik z angeli ter začeti z njimi delati na dnevni ravni! Angeli so čudovita bitja čiste svetlobe in ljubezni. So prinašalci sporočil Stvarnika, so misli in dejanja Stvarnika. Čisto vsaka kultura pozna angele, vendar jih poimenuje in interpretira na svoj način. Dejstvo je, da je zavedanje, da angeli 'obstajajo', vtkano globoko v naše celice. Vsi se na globji ravni zavedamo, da se nekje v zakulisju naših življenj skriva Božansko, ki skrbi za vse podrobnosti v Stvarstvu. Dejstvo je, da nas Božansko vodi, usmerja, nas zdravi in nam pomaga na mnoge načine. V okviru tega tečaja se boste poučili o najrazličnejših ravneh angelov, njihovih izjemnih darovih in močeh, ter preko meditacije, dela z intuicijo in v okviru angelskih terapij začeli vstopati v direkten stik s temi preučudovitimi bitji. V okviru tega tečaja se boste poučili o najrazličnejših načinih kanaliziranja duhovno zdravilne energije angelskega kraljestva. Naučili se boste kako najprej vstopimo v stik z različnimi sferami angelov, kako postanemo pretočni za njihove energije, kako prevajamo angelsko energijo, nato pa se boste poučili o vseh možnih načinih kako to izjemno energijo lahko tudi uporabimo v lastnem življenju ter kot energijska podpora drugim (čiščenje čaker, rezanje vezi, uravnovešanje energijskega polja, harmonizacija, podpora pri življenjske poslanstvu, odpiranje intuicije, delo s kristali ipd.)

Angeli vas že pričakujejo, da začnete so-ustvarjati svoje življenje skupaj z njimi! :)

V okviru tečaja boste prejeli različne angelske meditacije ter poglobljeno skripto z navodili :)

Prijave: teja@intuicija.si

Izjemna priložnost - čisto individualen pristop prilagojen vam!

Tečaji potekajo INDIVIDUALNO ali pa v zelo majhni skupini do največ treh uldeženih (po vaši želji). Vsakdo, ki se bo prijavil na tovrstno izobraževanje, bo imel možnost izbire:

  • ali želi popolnoma individualen pristop ali pa morda želi izkušnjo deliti še s kakšnim prijateljem ali dvema (največ tri osebe v skupini)
  • poleg izbire tečaja, na katerega se želi prijaviti, bo tečaj hkrati individualno prilagojen posameznikovim potrebam, zahtevam in zanimanjem; ob prijavi boste lahko navedli zakaj ste se na ta tečaj prijavili, kakšna so vaša pričakovanja, želje in kako želite to novo osvojeno znanje kasneje tudi uporabljati
  • vsakdo bo imel tudi možnost izbire terminov, ki mu najbolj ustrezajo
  • v samem času trajanja tečaja bo vsakdo imel priložnost postaviti široko paleto vprašanj, na katero vam bo odgovorjeno (četudi bodo vprašanja nekako posegala izven izbrane tematike)
     

Razlika med individualnim pristopom in delom v skupinah

Vsekakor obstaja kar nekaj razlike med individualnim pristopom in delu v skupini. V skupini se oblikuje skupinska interakcija, ki omogoča veliko najrazličnejših dinamik, iz katerih se čisto vsi lahko učimo. Nekaterim ljudem skupinska dinamika veliko bolj ustreza, saj smo v skupini vedno nekoliko manj izpostavljeni, hkrati pa imamo priložnost se učiti od naših soudeleženih na tečaju. 

Prednosti individualnega pristopa v okviru poučevanja tečajev:

  • vam prilagojen tečaj (povdarek na določenih tematikah oz. vsebinah glede na vaša zanimanja, interese ipd.)
  • tečaj, ki se bo v celoti osredotočil na vas osebno in razvoj vaših lastnih sposobnosti (in tako se ne boste izgubili nekje v množici drugih tečajnikov)
  • izjemno intenziven tečaj, s pomočjo katerega boste osvojili čisto vsa znanja, ki jih posamezen tečaj obsega
  •  

Vsekakor imata oba načina poučevanja svoje prednosti, zato je pomembno, da se odločite za tisti način, ki vam osebno najbolj ustreza in bo prinesel največ koristi! :)

Vsi tečaji so po številu ur nekoliko krajši kot tečaji v skupinah, saj je tečaj v celoti osredotočen na vas osebno. To pomeni, da za obvladovanje posameznih vsebin potrebujete veliko manj časa. Čas, ki ga preživimo skupaj je v celoti skoncetriran le na vas, kar je v procesu učenja in obvladovanja posameznih področij resnično nepreceljivo!

Pred vsemi nami je resnično izjemna priložnost in z veseljem pričakujem vse tiste, ki ste tako dolgo čakali na možnost individualnih izobraževanj!