Domov > INDIVIDUALNA SVETOVANJA >

Email reading

Vas zanima kaj vam sporočajo vaši angeli in vodniki? Želite vpogled v situacije svojega življenja, lekcije, potenciale in na sploh svoje življenjsko poslanstvo?


Potem je angelski reading po emailu idealna priložnost, da v pisani obliki pridobite željene odgovore :) V okviru email angelskega readinga lahko postavite do tri ključna vprašanja, ki vas zanimajo. Odgovor boste prejeli v pisni obliki, kjer bodo navedene angelske karte, ki ste jih prejeli ter interpretacija teh kart. Poleg kart je bistvenega pomena, da so angelski email readingi kanalizirana sporočila, ki jih za vas posreduje Teja Melinc. Poleg vprašanj, ki jih boste zastavili, lahko v samem readingu prejmete tudi dodatne informacije, ki vam jih želijo posredovati vaši angeli in vodniki. 


Kako angelski reading po emailu poteka?
Najprej boste prejeli potrditveni email, da smo vaše naročilo prejeli, ter vse podrobne informacije. Nato najkasneje v roku 72ih ur boste tudi prejeli svoje kanalizirano sporočilo. 


KOMU JE ANGELSKI EMAIL READING NAMENJEN?
Namenjen je vsem, ki želite prejeti pisno sporočilo svojih angelov in vodnikov. Hkrati je to čudovito darilo tako vam, kot tudi vašim bližnjim.


Cena readinga je 60 eur (22% ddv vključen v ceno)
Vse informacije preko Teja@Intuicija.si :)